Previous
Next

Conferința Națională pentru Securitate și Sănătate în Muncă 15 noiembrie 2018

Asociația Română pentru Securitate și Sănătate în Muncă – ARSSM este organizație profesională, non-guvernamentală, de drept privat, care reunește specialiști în domeniul securității și sănătății în muncă în scopul schimbului de informații și de bune practici.

În context economic globalizat, statele și firmele încearcă să identifice noi oportunități de dezvoltare și noi soluții ale competitivității, ce au condus la aplicarea de noi politici și strategii în interiorul firmelor, una dintre acestea fiind flexisecuritatea.

Flexisecuritatea este strategia care are scopul de a sprijini simultan flexibilitatea și securitatea în beneficiul atât al angajatorilor cât și al angajaților și reprezintă un obiectiv cheie pentru piețele muncii europene, așa cum rezultă din Strategia Europeană privind Ocuparea Forței de Muncă și Strategia Lisabona.

Ne face o deosebită plăcere să vă invităm în data de 15 noiembrie 2018, ora 09:30 la sala de conferințe a Hotelului Herăstrău din București, unde ARSSM organizează

Conferința Națională pentru Securitate și Sănătate în Muncă

având ca temă:

”Flexisecuritatea locurilor de muncă – o provocare în contextul actual” 

la care sunt invitați să participe reprezentanți din Ministerul Muncii și Justiției Sociale, Ministerul Cercetării, Inspecția Muncii, Agenția Europeană pentru Securitate și Sănătate în Muncă (EU-OSHA) – Punct focal România, precum și reprezentanți din partea sindicatelor, patronatelor și a altor asociații partenere cu ARSSM.

Am fi recunoscători pentru prezența dumnevoastră alături de noi, în demersul deosebit de important și necesar pentru securitatea și sănătatea locurilor de muncă din România.

Având în vedere timpul scurt rămas, vă rugăm, respectuos, să răspundeți invitației înaintate și să confirmați participarea la email: office@arssm.ro, tel. 0213120474, 0745039773.


Cu deosebită consideraţie,
Președinte ARSSM
Adrian Ispăsoiu