Previous
Next

Instruire Voluntari pentru actiunea “Plantam Fapte bune in Romania”

2014 – 2021

Proiectul „Plantăm fapte bune în România” a fost inițiat de Asociația EcoAssist (București) cu care ARSSM are parteneriat.

Proiectul a fost organizat la nivel național, pentru împădurirea unor  terenuri degradate în mai multe județe, fiind bazat pe voluntariat, cu tineri angajați în diverse societăți și sponsorizat de multe companii din Romania.

– Nov. 2019 – Jud. Iasi: Instruire voluntari de la Asociația EcoAssist pentru împădurirea unor terenuri degradate în Municipiul Iasi (100 voluntari).
Din partea ARSSM, instruirea pe linie de SSM a fost asigurată de dl Romica SPANU Profesional Rom Service SRL – membru ARSSM Iasi.

Galerie foto Iasi:

– Nov. 2019 – Jud. Vrancea: Instruire voluntari de la Asociația EcoAssist pentru împădurirea unor terenuri degradate în localitatea Brosteni (70 voluntari).
Din partea ARSSM, instruirea pe linie de SSM a fost asigurată de dna Claudia Maxim, dna Andreea Lungu, dl Razvan Filip si dl Alexandru Tanase –  RESCONT SSM SRL – membru ARSSM Galati.

Galerie foto Brosteni:

– Nov. 2019 – Jud. Buzau: Instruire voluntari de la Asociația EcoAssist pentru împădurirea unor terenuri degradate în localitatea Scortoasa (500 voluntari).
Din partea ARSSM, instruirea pe linie de SSM a fost asigurată de dl Aurel CODREANU (Administrator Protector Expert 2007 S.R.L) si de dl Cristi IOITESCU (Administrator Berta Cris invest SRL), membri ARSSM Buzau.

Galerie foto Scortoasa:

– Nov. 2019 – Jud. Dambovita: Instruire voluntari de la Asociația EcoAssist pentru împădurirea unor terenuri degradate în localitatea Sotanga (cca 200 voluntari); instruirea pe linie de SSM a fost asigurată de dna Doina CUBICI (PFA Doina Cubici – membru ARSSM Bucuresti) si de dna Cristina GHEORGHE (Cristina Gheorghe PFA – membru ARSSM Bucuresti);

– Martie 2019 – Jud. Buzau: Instruire voluntari de la Asociația EcoAssist pentru împădurirea unor terenuri degradate în localitatea MEREI (cca 80 voluntari) si la COZIENI (cca 400 voluntari).
Din partea ARSSM în abmele locații, instruirea pe linie de SSM a fost asigurată de dl Aurel CODREANU – membru ARSSM – Administrator al PROTECTOR EXPERT 2007 S.R.L.

Galerie foto Cozieni:

Galerie foto Merei: