Previous
Next

ARSSM la Forumul de Management al Sănătății și Securității 2023

Forumul de Management al Sănătății și Securității 2023 din România – O privire înapoi

ARSSM a participat în data de 08.06.2023 la cel de-al 8-lea Forum anual de Management al Sănătății și Securității din România. Reprezentanții noștri, Doina Cubici și Petrică Mureșan, au avut onoarea de a face parte din acest eveniment semnificativ.

Evenimentul a început cu o perioadă de înregistrare și o cafea de bun venit la ora 8:30, oferind participanților ocazia de a face schimb de idei și de a stabili legături. Prima sesiune, intitulată „Călătoria către Excelența în Siguranță în România – Personalizarea Siguranței”, a început la ora 9:00. Această sesiune a abordat teme cheie legate de securitate în România, noile reglementări legale și abordări jurisprudențiale în prevenirea și combaterea hărțuirii în mediul de lucru, și digitalizarea consumului și managementul riscului în unitățile de producție.

Oratori de seamă, inclusiv Alin Moldovan (Country Manager la MAPA Professional), Marius Leucuția (CEO la Bunzl România) și Dorel Mocanu (Video Solutions Services Manager la Konica Minolta Business Solutions România), au adus perspective unice în discuție.

Ora 10:30 a marcat momentul pentru primul vorbitor invitat, Craig Paton, directorul general al Great Minds și un promotor al sănătății și bunăstării mentale. Discuția sa a fost centrată pe tema „Persoana în Cultura de Siguranță și Sănătate”.

După o pauză de cafea și de rețelare la 11:00, a doua sesiune a abordat „Percepții practice și provocări în managementul contractelor” și „Elementele esențiale ale răspunsului la incidente și investigație”. Diverse teme, de la provocările comune în managementul contractelor până la identificarea potențialelor pericole în mediul de lucru prin audituri de siguranță, au fost discutate de un alt grup de experți din industrie.

Ultimul vorbitor invitat, David Donnelly, Manager SHEQ la Re-Gen Group, a oferit perspective despre dezvoltarea culturii de siguranță pentru a salva vieți.

Evenimentul s-a încheiat cu un prânz la ora 14:00, ocazie ce a oferit posibilitatea de a purta mai multe discuții și a schimba idei.

Prin participarea la acest forum, ARSSM își continuă angajamentul de a împărtăși și de a învăța de la cei mai buni din industrie. Așteptăm cu nerăbdare ediția de anul viitor!

#ARSSM #HSEForum2023 #ManagementSanatateSecuritate #InovatieInSSM #ProfesionistiHSE #SigurantaMuncii #Mediu #ForumHSE #SigurantaRomania #IndustrieHSE #ConferintaHSE