Previous
Next

Protectia datelor personale

Pentru ca ati fost in  trecut client ARSSM trebuie sa stiti ca printre responsabilitatile noastre fata de tine se afla si modul in care avem grija de datele tale personale. Începând cu data de 25 mai 2018 ne-am aliniat standardelor europene privind prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date prevazute de Regulamentul (UE) 2016/679.

Ce trebuie sa stii despre datele tale personale si modul in care noi le prelucram?

Dupa cum probabil stiti deja, datele tale cu caracter personal sunt prelucrate si stocate in baza consimtamantului tau, in vederea indeplinirii obligatiilor contractuale (interesul nostru legitim) si in baza prevederilor legale. Pentru  a ne indeplini toate obligatiile fata de tine, atunci cand este necesar, comunicam aceste date si catre partenerii nostri (Autoritatea Nationala pentru Calificari).

Cu ce scop prelucram aceste date?

ARSSM prelucreaza datele tale cu caracter personal in urmatoarele scopuri:
– pentru a emite certificatele de calificare, diplomele absolvire curs si a ne indeplini obligatiile si drepturile care decurg din contractul cu tine, clientul nostru;
– pentru a ne asigura ca nu ratezi nicio promotie, eveniment. Datele tale cu caracter personal sunt folosite doar cu acordul tau pentru comunicari de marketing direct, promovarea serviciilor noastre, noutati si concursuri;
– pentru determinarea si evaluarea intereselor tale prin mijloace automate sau nu, pentru a ne asigura ca iti oferim serviciile ideale pentru tine;
– realizarea de analize statistice folosind date anonimizate.

In afara de scopurile noastre care reies din obligatiile contractuale, comenzi – interesele legitime si prevederile legale, prelucrarea datelor tale cu caracter personale se va face doar cu acordul tau.

Contact si suport privind datele tale

Iti poti exercita drepturile prevazute de Regulamentul general privind protectia datelor printr-o cerere scrisa, datata, semnata si transmisa catre ARSSM prin:
E-mail: office@arssm.ro

Incepand cu 25 mai 2018, pentru orice intrebari sau nemultumiri te poti adresa responsabilului nostru pentru prelucrarea datelor prin email la office@arssm.ro.

Ne angajam sa aplicam toate masurile tehnice si organizatorice pentru asigurarea securitatii datelor tale personale, protejarii lor impotriva distrugerii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat asupra lor.

Pentru detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal de catre ARSSM, puteti accesa site-ul www.arssm.ro sectiunea Politica de confidentialitate.

Daca sunteți de acord să primiți pe e-mail comunicări din partea noastră, trimiteți-ne acordul dvs. la adresa de e-mail: office@arssm.ro cu următorul conținut: Sunt de acord sa primesc prin email informari cu privire la oferte speciale, cursuri, seminarii, actiuni, produse oferite de ARSSM.

Pentru mai multe detalii consultați Politica de confidențialitate din partea de jos a oricărei pagini a site-ului
www.arssm.ro

Actualizare date

In cazul in care doriti actualizarea datelor personale, va rugam sa ne transmiteti o solicitare la adresa de e-mail: office@arssm.ro cu urmatorul continut: Actualizare date

Tinem la drepturile tale si respectam in Regulamentul 2016/679/UE. Conform acestuia, ai dreptul sa intervii pe datele tale si sa le actualizezi oricand doresti.

Daca doriti sa verificati ce date detine societatea noastra despre dumneavoastra, va rugam sa transmiteti o solicitare la adresa de e-mail: office@arssm.ro cu urmatorul mesaj: Verificare date

Conform Regulamentului 2016/679/UE poti oricand verifica ce date detine ARSSM despre tine.
Dupa primirea solicitarii, vom lua legatura cu tine pentru verificarea identitatii si apoi iti vom pune la dispozitie conform politicii de confidentialitate toate datele pe care le avem despre tine intr-un format usor de citit si inteles.

Vreau sa fiu uitat!

Conform Regulamentului 2016/679/UE iti poti exercita oricand dreptul de a fi uitat, prin transmiterea unei solicitari la adresa de e-mail: office@arssm.ro cu urmatorul mesaj: Vreau sa fiu uitat!
 
Consulta politica noastra de confidentialitate pentru mai multe detalii.