Previous
Next

Campanii EU-OSHA (Punct Focal Romania) – ARSSM partener

– 06.11.2019 – Brasov: ARSSM a participat – ca partener la Seminarul „ Managementul substantelor periculoase” – O abordare multidisciplinara si Workshop-uri de bune practici. Din cei 160 participanti, 30 au fost membrii ARSSM.

  • Dl Adrian ISPASOIU (Administartor Adria Expert SRL – membru si Presedinte ARSSM) a prezenat tema „Cat de sigur este ‚suficient de sigur’ in gesionarea produselor periculoase?”.
  • Dl Daniel ALEXA (Administrator Safety&Health Consulting SRL – membru ARSSM Bucuresti) a prezentat tema „Transportul substantelor periculoase & securitatea rutiera in Romania”.
  • Dl Petrica MURESAN (Administrator SC Consultia SRL – membru ARSSM Brasov) a prezentate tema „Digitalizarea activitatii de SSM prin aplicatia ssm.ro”.

Galerie foto:

– 29.10.2019 – Bucuresti – Hotel Intercontinental: ARSSM a participat – ca partener – la Conferinta de inchidere la nivel national a Campaniei EU-OSHA 2018-2019 pentru „Managementul substantelor periculoase”.

Din cei 110 participanti, 20 au fost membrii ARSSM. Dl Adrian ISPASOIU (Administartor Adria Expert SRL – membru si Presedinte ARSSM) a prezenat tema „Cat de sigur este ‚suficient de sigur’ in gesionarea produselor periculoase?”, iar dl Daniel ALEXA (Administrator Safety&Health Consulting SRL – membru ARSSM Bucuresti) a prezentat tema „Transportul substantelor periculoase & securitatea rutiera in Romania”.

– 27.09.19 – Tulcea: ARSSM a participat la Workshopul „Promovarea SSM in Sistemul Educational pentru o viata active sigura si sanatoasa”, organizat de EU-OSHA in cadrul Campaniei 2018 -2019 pentru Managementul substantelor periculoase. Reprezentantul ARSSM a fost dl Remus Ardeleanu (PRO CONSULTING SRL – membru ARSSM Tulcea), care a prezentat un material cu tema Promovarea principiilor ergonomice in randul elevilor.

Galerie foto:

– 24.07.2019 – Brasov: ARSSM a participat – ca partener la Workshopul organizat de EU-OSHA + Entreprise Europe Network Romania (Reteaua Nationala a Punctului Focal EU-OSHA – Romania) in cadrul Campaniei 2018-2019 pentru „Imbunatatirea securitatii si sanatatii la locurile de munca prin managementul substantelor periculoase”. La eveniment au participat 15 membrii ARSSM. In cadrul evenimentului, dl Adrian Ispasoiu impreuna cu dl Vasile Comiati au prezentat tema „Digitalizarea in analiza si controlul riscurilor in unitatile ce detin si utilizeaza substante periculoase”.